Manuell sporfølging

Pakker for manuell sporfølging.

En GPS sporfølger hjelper deg med å unngå gliper og overlapp ved eksempelvis gjødsling og sprøyting. Du vil oppdage at den er et uunnværlig hjelpemiddel, som sparer både tid og innsatsvarer.

På kjøpet får du også nøyaktig farts- og arealmåling, og dokumentasjon av utført arbeid. Har du gjødselspreder eller sprøyte med elektronisk styring, kan du hente hastighetssignalet denne trenger, fra GPS-antenna.

En sporfølgingspakke kan senere utvides med autostyring.

Compass sporfølgingspakke.  Pris kr 19.500 + mva.

Dette er en enkel og brukervennlig sporfølgingspakke, som er solgt i et stort antall i Norge. Den leveres komplett med GPS 6000 antenne, ledningsnett og fester.

Compass har berøringsskjerm, norsk språk og enkel betjening. Den fargelegger hvor du har vært, og du skal følge streken på skjermen og lysdiodene på toppen.  Den støtter alle kjøremønster, fra enkle, rette linjer til ulike former for kurver.  Les mer om Compass-displayet her.

Nyhet! InCommand 800 G sporfølgingspakke. Pris kr 27.000 + mva.

Nytt av året er at vi nå kan tilby en rimeligere Guidance Only-versjon av InCommand 800.  Det vil si at den i funksjonalitet er begrensa til sporfølging og autostyring, men at den senere kan låses opp til fullversjon.

Pakken består av InCommand 800 G display, GPS 6000 antenne, ledningsnett og fester.

Rull til toppen